Christian Bale neagă acuzaţiile făcute de mama şi sora sa

Actorul britanic Christian Bale, starul din "Cavalerul negru", a negat, marţi, acuzaţiile de comportament violent aduse de mama şi sora, după ce a fost chestionat de poliţia londoneză şi eliberat fără a fi pus sub acuzaţie.

23 afișări
Imaginea articolului Christian Bale neagă acuzaţiile făcute de mama şi sora sa

Christian Bale neagă acuzaţiile făcute de mama şi sora sa

Galezul în vârstă de 34 de ani, protagonistul celui mai recent blockbuster hollywoodian, a petrecut, marţi, câteva ore la o secţie de poliţie din Londra şi a fost eliberat fără a fi pus sub acuzaţie, a indicat Jennifer Allen, purtătorul său de cuvânt.

"Christian Bale a mers la o secţie de poliţie astăzi (marţi, n.r.), din proprie voinţă, pentru a rezolva problema plângerii depuse împotriva lui de către mama şi sora sa. Bale, care neagă acuzaţiile, a cooperat cu autorităţile, le-a povestit acestora tot ceea ce s-a întâmplat şi a plecat de la secţie fără să fie pus sub acuzaţie", a mai spus Allen, care a confirmat că plângerea se referea la acte de violenţă, însă nu a oferit mai multe detalii.

De cealaltă parte, Scotland Yard a indicat că un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost eliberat pe cauţiune, cu condiţia să revină la o secţie de poliţie în septembrie. Poliţia britanică nu comunică niciodată identitatea persoanelor arestate.

Potrivit mai multor publicaţii britanice, Christian Bale a fost arestat după ce mama sa, Jenny, în vârstă de 61 de ani, şi pe sora sa, Sharon, în vârstă de 40 de ani, ar fi declarat poliţiei că actorul le-a agresat, duminică, în apartamentul pe care acesta l-a închiriat la Dorchester Hotel din centrul Londrei.

Bale s-a aflat în Londra cu ocazia premierei europene a peliculei "Cavalerul negru/ The Dark Knight". Filmul s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, stabilind un nou record de încasări - 155,3 milioane de dolari - pentru primul weekend de difuzare.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei de distribuţie, Warner Bros., arestarea lui Bale nu va avea niciun efect asupra turneului de promovare a filmului, care va continua în oraşele Barcelona şi Tokyo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici