Christian Bale, nevoit să slăbească din nou, pentru rolul din "Concrete Island"

Actorul Christian Bale este nevoit să slăbească din nou, pentru a putea interpreta rolul unui arhitect bogat în filmul "Concrete Island", regizat de Brad Anderson, informează contactmusic.com.

55 afișări
Imaginea articolului Christian Bale, nevoit să slăbească din nou, pentru rolul din "Concrete Island"

Christian Bale, nevoit să slăbească din nou, pentru rolul din "Concrete Island" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul este nevoit să treacă prin schimbări drastice pentru roul lui Robert Maitland, un arhitect bogat, care îşi distruge Jaguarul pe o insulă artificială, înconjurată doar de o autostradă, şi care trebuie să supravieţuiască experienţei doar cu ce găseşte în maşina sa.

"Lucrez la un nou proiect, pe care Scott Kosar, scenaristul de la "Maşinistul", îl scrie. Are la bază romanul lui J.G. Ballard, intitulat "Concrete Island". "Este o poveste de supravieţuire urbană, în care va fi implicat şi Christian Bale", a declarat Brad Anderson.

Bale, în vârstă de 37 de ani, a slăbit dramatic în 2004 pentru rolul din "Maşinistul", mâncînd doar o conservă de ton şi un măr pe zi. De asemenea, Bale a slăbit recent şi pentru rolul unui boxeur dependent de cocaină în filmul "The Fighter".

Deşi a vorbit în repetate rânduri despre "influenţele calmante" ale dietelor extreme, Christian Bale declară că nu va mai slăbi niciodată atât de mult cât pentru rolul din "Maşinistul".

"Mental, (dieta, n.r.) face minuni, dar nu mi-aş mai sacrifica niciodată bucuriile, urcuşurile şi coborâşurile, rollercoaster-ul vieţii, pentru acest calm", spune Bale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici