Christina Aguilera a căzut pe scenă la gala Premiilor Grammy - VIDEO

Christina Aguilera a făcut din nou o gafă în direct, de data aceasta la Gala Premiilor Grammy, unde a căzut pe scenă la sfârşitul melodiei-tribut pentru Aretha Franklin.

274 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera a căzut pe scenă la gala Premiilor Grammy - VIDEO

Christina Aguilera a căzut pe scenă la gala Premiilor Grammy

Aguilera a cântat pentru prima dată alături de Jennifer Hudson, Martina McBride, Florence Welch şi Yolanda Adams, pentru a-i aduce un omagiu Arethei Franklin. La sfârşitul show-ului, când toţi spectatorii aplaudau, artista s-a împiedicat şi a căzut pe scenă, ridicându-se însă imediat.

Aceasta nu este prima dată când artista trece printr-un moment stânjenitor pe scenă. La cea de-a 45-a ediţie a finalei campionatului de fotbal american, Aguilera a ratat interpretarea imnului naţional american, uitând un vers, pe care l-a înlocuit cu un altul pe care tocmai îl cântase.

La puţin timp după acest eşec, cântăreaţa şi-a cerut scuze în mod public, prin intermediul unui comunicat în care a declarat: "Tot ce pot să fac acum este doar să sper că toată lumea a simţit dragostea pe care o port ţării mele, iar spiritul cu care ne-a însufleţit imnul nostru naţional să nu fi fost alterat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici