Circa 170 de persoane s-au îmbolnăvit după o petrecere organizată de Hugh Hefner

Aproximativ 170 de persoane s-au îmbolnăvit după ce au participat la o petrecere organizată de fondatorul imperiului Playboy, Hugh Hefner, au anunţat, luni, autorităţile sanitare din Los Angeles, care au anchetat cauzele acestei "epidemii" misterioase.

31 afișări
Imaginea articolului Circa 170 de persoane s-au îmbolnăvit după o petrecere organizată de Hugh Hefner

Circa 170 de persoane s-au îmbolnăvit după o petrecere organizată de Hugh Hefner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost publicată, duminică, în presa locală. Departamentul pentru sănătate publică din Los Angeles a precizat, luni, că va încerca să contacteze toate persoanele care au participat la colocviul "Domainfest", care a reunit 700 de persoane din 30 de ţări. Invitaţii au participat la o petrecere şi o acţiune de strângere de fonduri, pe 3 februarie, la Playboy Mansion, reşedinţa lui Hugh Hefner.

"Până în prezent, circa 170 de persoane au declarat că au suferit de febră, frisoane, ameţeală şi probleme respiratorii", se afirmă în comunicatul emis de Departamentul pentru sănătate publică din Los Angeles.

"Serviciile noastre investighează mai multe locuri asociate cu acel colocviu, iar printre acestea se află şi Playboy Mansion", au adăugat reprezentanţii instituţiei citate, care au precizat că nu se cunosc deocamdată cauzele acestei epidemii.

Playboy Mansion, o reşedinţă luxoasă în stil gotic, este amplasat pe dealurile din cartierul Beverly Hills.

Un dispozitiv folosit pentru a genera o ceaţă artificială în jurul piscinei este bănuit că s-ar afla la originea acestei infecţii, informează Los Angeles Times.

"Am zăcut cinci zile", a declarat pentru acest cotidian David Castello, cofondatorul companiei Castello Cities Internet Network Inc. "Acum a trecut, însă tot mă mai simt obosit", a adăugat Castello.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953. Profiturile aduse de compania Playboy Enterprises Inc., specializată în divertisment destinat adulţilor, care cuprinde posturi de televiziune şi numeroase contracte publicitare, au scăzut în ultimii ani, din cauza competiţiei materialelor pentru aduţi difuzate gratuit pe internet şi a diminuării veniturilor din publicitate.

În luna iunie 2009, Playboy Enterprises a numit un nou director executiv, care a înlocuit-o pe Christie, fiica lui Hugh Hefner. Aceasta a decis să se retragă după ce a ocupat această funcţie timp de două decenii. Hugh Hefner a rămas în continuare editorul-şef al revistei Playboy şi deţine controlul total asupra companiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici