Clint Eastwood, Nicolas Cage şi Harrison Ford ar putea juca în "The Expendables 3"

Actorii americani Clint Eastwood, Nicolas Cage şi Harrison Ford au fost contactaţi de producătorii de la Hollywood şi ar putea juca în cea de-a doua continuare a filmului "Eroi de sacrificiu/ The Expendables".

193 afișări
Imaginea articolului Clint Eastwood, Nicolas Cage şi Harrison Ford ar putea juca în "The Expendables 3"

Clint Eastwood, Nicolas Cage şi Harrison Ford ar putea juca în "The Expendables 3" (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

Sylvester Stallone i-a recrutat pe actorii specializaţi în filme de acţiune Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, dar şi pe Mickey Rourke, pentru primul film din această serie, pe care l-a şi regizat, iar apoi i-a convins pe Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme şi Chuck Norris să joace în continuarea acelei pelicule, informează contactmusic.com.

Avi Lerner, producătorul francizei, a dezvăluit într-un interviu recent planurile pentru următorul film din seria "The Expendables", spunând că în acel lungmetraj vor apărea nume mari de la Hollywood.

"L-am abordat pe Clint Eastwood, propunându-i să devină unul dintre băieţii din film, avem în vedere un rol pentru el. Discutăm şi cu Harrison Ford. Vă mai dau un nume mare, îl avem deja pe Nicolas Cage, care va juca unul dintre personaje", a declarat Avi Lerner.

Potrivit acestui producător hollywoodian, în noul film ar putea juca şi Wesley Snipes, "după ce va ieşi din închisoare".

Filmul de acţiune "The Expendables/ Eroi de sacrificiu", regizat şi produs de Sylvester Stallone, lansat în august 2010, prezintă aventurile unei bande de mercenari care primeşte misiunea de a înlătura de la putere un dictator sud-american. Pentru a asigura succesul acestui film de acţiune, Stallone, care deţine un rol în această peliculă, a mizat pe o distribuţie de invidiat, din care fac parte "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham şi Dolph Lundgren.

"Eroi de sacrificiu 2" are premiera mondială la New York marţi şi va ajunge pe marile ecrane din România pe 31 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici