Cody Walker, cel mai mic dintre fraţii regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit

Cody Walker, cel mai mic dintre fraţii lui Paul Walker şi cel care îl va înlocui pe regretatul actor în viitoarele filme din franciza de succes "Furios şi iute", s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubita sa, Felicia Knox, potrivit dailymail.co.uk.

1069 afișări
Imaginea articolului Cody Walker, cel mai mic dintre fraţii regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit

Cody Walker (Imagine: Hepta)

Cody Walker, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa într-o ceremonie organizată în statul american Oregon, care a fost umbrită de absenţa fratelui său Paul, care a decedat într-un accident de automobil la sfârşitul anului 2013.

În prima parte a acestui an, Cody a declarat că îi va fi "foarte greu" să nu îl aibă alături în această zi pe fratele său Paul.

"Felicia şi cu mine suntem împreună de şapte ani - el (Paul, n.r.) a fost şi fratele ei, iar Felicia a fost şi sora lui", a spus Cody Walker.

Atât Cody Walker, cât şi celălalt frate al său, Caleb Walker, s-au implicat pentru a duce la bun sfârşit filmările ultimului film al lui Paul Walker, "Furios şi iute 7".

Cody Walker i-a impresionat pe producătorii lungmetrajului "Fast & Furious 7", iar aceştia au decis să îl distribuie pe fratele mai tânăr al lui Paul Walker în viitoarele filme din această franciză de succes.

Cody a preluat rolul interpretat de fratele său, apărând ca o dublură a acestuia, pentru ca producătorii să poată să finalizeze mai multe scene importante din film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici