Coldplay şi Jay-Z, plătiţi cu 1 milion de dolari fiecare pentru a cânta de Revelion

Trupa britanică Coldplay şi rapperul american Jay-Z vor fi plătiţi cu 650.000 de lire sterline (un milion de dolari) fiecare pentru a cânta în seara de Revelion, la inaugurarea cazinoului de lux Cosmopolitan din Las Vegas, informează thesun.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Coldplay şi Jay-Z, plătiţi cu 1 milion de dolari fiecare pentru a cânta de Revelion

Coldplay şi Jay-Z (Foto), plătiţi cu 1 milion de dolari fiecare pentru a cânta de Revelion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Coldplay şi Jay-Z vor cânta separat în prima parte a show-ului, urmând să cânte împreună în partea a doua a concertului.

Potrivit presei americane, Beyonce Knowles, soţia rapperului Jay-Z, intenţionează şi ea să cânte la Las Vegas în aceeaşi seară, pentru a-şi petrece seara de Revelion alături de partenerul ei de viaţă.

Tabloidul britanic The Sun afirmă că şi Gwyneth Paltrow, soţia lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay, va urca pe scenă pentru a cânta în cadrul acestui eveniment la care vor fi prezenţi 2.500 de invitaţi.

Printre celelalte staruri care vor susţine concerte în seara de Revelion se numără şi Rihanna, care va primi 250.000 de dolari pentru a fi gazda unei petreceri organizate într-un hotel din Las Vegas.

Olandezul DJ Tiesto va primi 200.000 de dolari pentru a mixa în noaptea de Revelion într-un club din Miami.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici