Colin Farrell, printre favoriţii pentru rolul principal din remake-ul filmului "Total Recall"

Actorul irlandez Colin Farrell se află pe lista favoriţilor pentru rolul principal din remake-ul filmului "Total Recall", o superproducţie SF din 1990 în care personajul principal a fost interpretat de Arnold Schwarzenegger, informează contactmusic.com.

52 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell, printre favoriţii pentru rolul principal din remake-ul filmului "Total Recall"

Colin Farrell, printre favoriţii pentru rolul principal din remake-ul filmului "Total Recall" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest remake va fi realizat de studiourile Sony Pictures, potrivit EW.com.

În filmul original, Arnold Schwarzenegger interpretează rolul unui bărbat care descoperă că toate amintirile sale i-au fost implantate şi că în realitate era un agent secret aflat în misiune pe Marte. Filmul a avut încasări de 261,29 milioane de dolari pe plan mondial.

Potrivit revistei Hollywood Reporter, Tom Hardy şi Michael Fassbender se află şi ei pe lista favoriţilor pentru acest rol.

Irlandezul Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Ţinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonică/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elită" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) şi "In Bruges" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici