Concert In Memoriam Mădălina Manole, la Sala Palatului. Ce artişti îi aduc un omagiu artistei care ar fi implinit 51 de ani

Un spectacol In Memoriam Mădălina Manole, la care vor participa artişti îndrăgiţi, precum Mirabela Dauer, Aurelian Temişan şi Anca Ţurcaşiu, va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 3 martie, de la ora 19.30, potrivit organizatorilor.

1225 afișări
Imaginea articolului Concert In Memoriam Mădălina Manole, la Sala Palatului. Ce artişti îi aduc un omagiu artistei care ar fi implinit 51 de ani

Concert In Memoriam Mădălina Manole, la Sala Palatului. Ce artişti îi aduc un omagiu în ziua în care ar fi implinit 43 de ani

Acest spectacol este un omagiu adus Mădălinei Manole - care s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani - şi va fi cu atât mai emoţionant, cu cât s-au alăturat mulţi dintre colegii de breaslă şi prietenii cu care a împărţit ani la rând scena.

Spectatorii vor avea ocazia să fredoneze şlagărele Mădălinei Manole împreună cu artiştii invitaţi în spectacol: fiecare dintre aceştia va interpreta o piesă din repertoriul "Fetei dragi" a muzicii uşoare româneşti.

La spectacol vor lua parte îndrăgite nume ale muzicii uşoare româneşti, ale muzicii populare, ale teatrului şi comediei, precum Mirabela Dauer, Alexandru Arşinel, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanţu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temişan, Mihai Constantinescu, Nico, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Annes, Daniel Iordăchioae, Anca Ţurcaşiu, Alesis, Jean Paler, Oana Sîrbu, Carmen Rădulescu, Silvia Chifiriuc, Maria Crăciun.

Artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Majestic, condusă de Viorel Gavrilă.

Prezentator este Octavian Ursulescu, care a fost alături de Mădălina Manole încă de la debut şi de-a lungul întregii sale cariere, în sute de spectacole. Regia spectacolului, realizat de Stoian Anghel, este semnată de Cosmin Man.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici