Concert Madonna: 127 de cazuri medicale rezolvate - VIDEO

Niciun incident de securitate nu a avut loc la concertul Madonnei, miercuri seară, iar 127 de cazuri medicale au fost rezolvate de ambulanţa BGS, informează reprezentanţii serviciului de securitate.

34 afișări
Imaginea articolului Concert Madonna: 127 de cazuri medicale rezolvate - VIDEO

Concert Madonna: 127 de cazuri medicale rezolvate (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Madonna

Măsurile de securitate luate de BGS Divizia de Securitate pentru buna desfăşurare a concertului Madonnei au făcut ca incidentele să fie inexistente, astfel că nu a fost necesară nicio intervenţie a agenţilor BGS. Nu au fost semnalate altercaţii la controlul accesului, violenţe, vandalizări.

În schimb, din cauza căldurii şi a oboselii, 127 de persoane au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, din partea Ambulanţei BGS, şi o femeie însărcinată a necesitat transportul la spital. Pacienţii au fost îngrijiţi de echipajele medicale aflate în cele patru corturi de prim-ajutor din incinta spaţiului destinat spectatorilor şi în cele opt ambulanţe BGS prezente la eveniment.

La concertul susţinut de Madonna, miercuri seară, în parcul Izvor din Bucureşti, au participat peste 60.000 de persoane, ea punând în scenă un show fabulos de două ore, în care calităţile sale de entertainer au fost cu mult deasupra celor de interpretă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici