Concertul Madonnei, una dintre cele mai mari producţii muzicale

Concertul pe care Madonna îl va susţine la Bucureşti este una dintre cele mai mari producţii din industria muzicală mondială, având nevoie de şapte zile pentru amenajare, au declarat organizatorii evenimentului, Emagic.

28 afișări
Imaginea articolului Concertul Madonnei, una dintre cele mai mari producţii muzicale

Concertul Madonnei de la Bucureşti, una dintre cele mai mari producţii muzicale din lume

Concertul pe care diva pop îl va susţine în Parcul Izvor din Bucureşti, pe 26 august, implică resurse umane, financiare şi tehnice impresionante. Vor fi necesare şapte zile pentru amenajare şi trei zile pentru dezafectarea spaţiului de concert. O echipă completă de 1.200 de oameni şi 100 de camioane cu echipamente vor fi necesare pentru amenajare.

Potrivit organizatorilor evenimentului, capacitatea Parcului Izvor este estimată undeva între 60.000 şi 70.000 de oameni.

"Vom avea aproximativ şase kilometri de garduri pentru a împrejmui întreg spaţiul", a declarat Laura Coroianu, managing partner Emagic. "Scena este modulară, alcătuită din două module, iar suprafaţa acesteia este de 500 de metri pătraţi", a mai spus ea. De asemenea, pentru amenajarea acesteia se vor folosi 12 motostivuitoare şi 30 de ATV-uri. O tribună va fi special adusă din Italia, aceasta având 40 de metri adâncime şi 14 metri înălţime.

Totodată, în perimetrul destinat concertului vor fi amenajate baruri, cu o lungime totală de o jumătate de kilometru, iar 50 de containere vor servi drept birouri.

O cerinţă specială a Madonnei a fost amenajarea unui loc de joacă pentru copii. Ea va veni la Bucureşti cu cel puţin unul dintre cei trei copii ai săi.

Potrivit Laurei Coroianu, negocierile pentru concertul Madonnei au început în urmă cu un an.

Începând de luni, 23 februarie, ora 10.00, au fost puse în vânzare biletele la concert, exclusiv pentru abonaţii Vodafone, sponsor oficial al concertului susţinut de Madonna în România. Toţi clienţii operatorului de telefonie mobilă pot achiziţiona online până la 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS. Potrivit reprezentanţilor companiei, 25% din totalul biletelor au fost destinate utilizatorilor reţelei de telefonie mobilă. Începând din 3 martie, acestea vor fi disponibile pentru publicul larg.

Biletele la concert au preţuri de 800 de lei - tribuna VIP, 600 de lei - Golden Bar (în faţa scenei), 160 de lei - gazon A, 120 de lei - gazon C. De asemenea, există pachete speciale, cu preţul de 2.250 de lei, acestea urmând să includă acces în zona şi în cortul VIP, locuri "premium", precum şi un cadou exclusiv al turneului.

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour".

Citeşte şi:

Bilete cu preţul de 2.250 de lei la concertul Madonnei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici