Confruntare rară: o „creatură din iad” se luptă cu un şarpe de apă de mari dimensiuni | VIDEO

Un pescar din statul american Georgia a suprins o luptă dintre un şarpe de apă de mari dimensiuni şi o specie de salamandră, transmite publicaţia Geek.

28144 afișări
Imaginea articolului Confruntare rară: o „creatură din iad” se luptă cu un şarpe de apă de mari dimensiuni | VIDEO

Luptă neobişnuită: o „creatură din iad” atacă un şarpe de apă | VIDEO

Bărbatul, care a descris salamandra drept „o creatură din iad”, a suprins momentul într-o pădure din nordul Georgiei.

Clipul video cu confruntarea dintre cele două animale a fost publicat pe Facebook de Georgia Department of Natural Resources. Organizaţia spune că acea „creatură din iad” este, de fapt, Cryptobranchus alleganiensis, o specie de salamandră de mari dimensiuni cunoscută şi sub numele de „hellbender”.

Clipul video nu arată care dintre cele două animale a învins. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici