Contre între actori celebri. Sharon Stone susţine că a fost presată să se culce cu William Baldwin

  • Sharon Stone susţine că a fost presată să se culce cu William Baldwin.
  • Cel care a făcut presiuni este producătorul Robert Evans, susţine Stone.
  • William Baldwin respinge acuzaţiile şi spune că ar putea face numeroase dezvăluiri murdare despre Sharon Stone.
4272 afișări
Imaginea articolului Contre între actori celebri. Sharon Stone susţine că a fost presată să se culce cu William Baldwin

Contre între actori celebri. Sharon Stone susţine că a fost presată să se culce cu William Baldwin

Sharon Stone a susţinut pentru prima dată în cartea de memorii din 2021 că a fost presată să facă sex cu un actor celebru. Iniţial, ea nu a dezvăluit identitatea actorului. Ulterior, actriţa în vârstă de 66 de ani a spus că producătorul de film Robert Evans, care a murit în 2019, i-a spus să se culce cu Baldwin pentru a îmbunătăţi chimia pe platoul de filmare al filmului lor din 1993, Sliver, potrivit Sky News.

William Baldwin, în vârstă de 61 de ani, a răspuns pe X, spunând că este vorba despre „o legendă absolută”. El a ameninţat că va spune „multele poveşti tulburătoare” despre Stone.

„Nu sunt sigur de ce Sharon Stone continuă să vorbească despre mine? Mai este îndrăgostită de mine sau mai este rănită după toţi aceşti ani pentru că i-am evitat avansurile? Am atât de multe lucruri murdare despre ea încât i-ar face capul să se învârtă, dar am tăcut. Mă întreb dacă ar trebui să scriu o carte şi să povestesc multe, multe poveşti tulburătoare, ciudate şi neprofesioniste despre Sharon? Ar putea fi distractiv”, a spus Baldwin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici