Conversaţiile faţă în faţă în loc de chat - în tendinţe de wellness 2024

Conversaţiile faţă în faţă, semnificative, şi chiar antrenamentele pentru a le susţine, apar pentru prima dată printre noile tendinţe globale de wellness pentru noul an, potrivit sondajelor GWI şi Pinterest.

131 afișări
Imaginea articolului Conversaţiile faţă în faţă în loc de chat - în tendinţe de wellness 2024

Sursa foto: pexels.com

Învăţarea "discuţiilor adevărate" se află pe locul şase.

Pe primul loc se află mania îngrijirii corporale, pe locul al doilea o activitate fizică abandonată cândva, urmată de încercările (adesea stângace) de a ne detoxifia de ecranele lumii digitale.

Urmează în topul noilor tendinţe în materie de wellness un boom al artelor marţiale, precum karate, kickboxing şi jiu-jitsu, care oferă un excelent antrenament "cardio", dar sunt, de asemenea, metode bune pentru a distruge agresivitatea şi dificultăţile de relaţionare cu ceilalţi, potrivit unei analize recente care a trecut în revistă 14 studii realizate în întreaga lume în acest sens.

Pe locul urmator se situează, surprinzător, "marile discuţii", adică posibilitatea de a recupera legăturile şi relaţiile umane prin contactul real, nu mai cu ajutorul mesageriei şi al chat-urilor.

"Învăţarea susţinerii unor conversaţii semnificative" este o urgenţă în special a generaţiei Z şi a milenialilor aflaţi în căutarea unei mai mari intimităţi emoţionale prin discuţii. Este cauza ascensiunii jocurilor de societate şi a aplicaţiilor pentru iniţierea dialogurilor, cum ar fi "Get Closer" sau "Let's Get Deep".

Încheie clasamentul wellness 2024 dorinţa de a nu consuma alcool, de a scăpa de kilogramele în plus şi de a ne gândi la propria sănătate prin reducerea consumului de alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici