Cornel Ilie, de la Vunk, îşi caută înlocuitor

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, caută un tânăr de 17 - 18 ani care să îi semene destul de bine, pentru videoclipul celui mai nou single al trupei, "Artificii pe tavan".

107 afișări
Imaginea articolului Cornel Ilie, de la Vunk, îşi caută înlocuitor

Cornel Ilie, de la Vunk, îşi caută înlocuitor (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Artificii pe tavan", cel mai nou single semnat Vunk, se va bucura, în curând, de un videoclip pentru susţinerea şi promovarea piesei.

Regizorul implicat în proiect a realizat un scenariu special, din a cărui distribuţie va trebui să facă parte şi un tânăr de 17-18 ani, care să semene destul de bine cu solistul trupei Vunk.

Cei care cred că seamănă cu Cornel Ilie şi îşi doresc să apară în videoclipul piesei "Artificii pe tavan" pot trimite câteva poze, însoţite de datele personale şi cele de contact, pe adresa de e-mail clipvunk@yahoo.com, până la data de 12 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici