Cornel Păsat, părăsit de iubita lui chiar înainte de nuntă

Cornel Păsat a mărturisit că a fost părăsit de iubita lui, Bianca, chiar înainte de nuntă, dezvăluirile stripperului putând fi urmărite luni, de la ora 22.30, la emisiunea "Poveştiri de Noapte" de la postul Acasă, informează televiziunea.

772 afișări
Imaginea articolului Cornel Păsat, părăsit de iubita lui chiar înainte de nuntă

Cornel Păsat, părăsit de iubita lui chiar înainte de nuntă (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Lăsat cu buza umflată de iubita lui, Bianca, tocmai pe când se pregătea să o ducă la altar, Cornel Păsat s-a dat în stambă, la ziua lui Kamara, a afirmat acesta la postul Acasă. Pentru că - din spusele gazdei - stripperul a ajuns primul la petrecere, a reuşit, în foarte scurt timp, să capete o stare aparte. Stare la care ar fi contribuit şi o cantitate deloc neglijabilă de alcool.

Despre fosta viitoare mireasă, Păsat n-a avut nimic rău de spus: "Geloasă. Rău. Nu comentez. Mă iubeşte rău şi eu o iubesc pe ea. Dar mai avem mici divergenţe. Sunt prea rău eu. ÎI cer iertare, dar tot eu sunt şeful! Baby, i love you, dar sunt şeful. Punct!".

El a făcut şi o caracterizare femeii în general: "Chintesenţa femeii este una extrem de specială. Din punctul meu de vedere, că am 20 de ani background, le ştiu şi estetic şi inestetic şi metafizic şi fizic şi tot ce vrei tu. Absolut orice formă a expresiei lor. Sunt mereu în preajma mea şi le doresc numai bine!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici