COVID-19 dă naştere unei noi provocări pe social media. O tânără influencer a şocat internauţii cu gestul său - VIDEO

  • Un influencer pe nume Ava Louise s-a filmat în timp ce lingea capacul de toaletă dintr-un avion, astfel dând startul la o nouă provocare bizără pe reţelele de socializare.
  • Louise a declarat pentru Business Insider că a înregistrat acel filmuleţ pentru că nu voia ca epidemia de coronavirus să primească mai multă atenţie decât ea.
  • „Oamenii nu vor fi întristaţi de o blondă frumoasă şi bogată de 20 de ani care linge un capac de toaletă”, a spus influencer-ul. „Virusul nu mă poate ucide oricum pentru că nu folosesc Facebook”.
2594 afișări
Imaginea articolului COVID-19 dă naştere unei noi provocări pe social media. O tânără influencer a şocat internauţii cu gestul său - VIDEO

Sursa foto: Twitter @realavalouiise

Ava Louise a mai apărut la emisiunea „Dr. Phil” şi are peste 19.000 de urmăritori pe TikTok şi 150.000 pe Instagram. Tânăra a publicat filmarea pe pagina sa de Twitter, la data de 14 martie.

„Vă rog distribuiţi mai departe pentru ca oamenii să ştie cum să se protejeze din punct de vedere igienic la bordul unui avion”, a scris Louise pe Twitter.

Internauţii au fost de-a dreptul şocaţi de filmarea făcută de tânăra influencer, acuzând-o că a făcut acest gest doar pentru a atrage mai multă atenţie asupra sa.

O zi mai târziu, Louise a confirmat că a început „provocarea coronavirus” pentru „faimă”, scrie Business Insider.

„Eu nu pot contracta coronavirus. La fel ca şi homosexualii, c*****e blonde şi bogate sunt IMUNE”, a mai scris aceasta pe social media.

„OK, acum că sunteţi toţi pe pagina mea - rasismul este greşit. Oamenii gay sunt buni. Transfobia este mai scârboasă decât faptul că eu am lins un capac de toaletă. Zi bună”, a mai adăugat Louise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici