Cu şarpele pe parbriz. Cum au mers doi tineri cu o reptilă prinsă în ştergătoarele maşinii - VIDEO

O familie din Statele Unite a avut parte de o experienţă neobişnuită şi înfricoşătoare în timp ce mergea cu maşina, informează CNN.

1763 afișări
Imaginea articolului Cu şarpele pe parbriz. Cum au mers doi tineri cu o reptilă prinsă în ştergătoarele maşinii - VIDEO

Cu şarpele pe parbriz

Un şarpe de 1,5 metri i-a speriat pe membrii unei familii din Memphis, Tennessee, care l-au observat prins între ştergătoare şi parbriz în timp ce mergeau cu maşina.

Tinerii nu au oprit maşina, iar şarpele a căzut în cele din urmă pe şosea.

După ce au postat filmul pe Youtube, cei doi tineri, care la momentul întâlnirii cu şarpele erau în maşină cu cei trei copii ai lor, au fost criticaţi de organizaţiile pentru protecţia animalelor pentru că nu au oprit maşina pentru ca şarpele să coboare.

Cei doi şi-au motivat gestul prin faptul că se tem de şerpi şi le-a fost frică să oprească, deoarece nu ştiau cât de periculos era animalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici