Cum a învins Noel Gallagher dependenţa de cocaină

Rockerul britanic Noel Gallagher a vorbit despre cum a învins Noel Gallagher dependenţa de cocaină.

178 afișări
Imaginea articolului Cum a învins Noel Gallagher dependenţa de cocaină

Noel Gallagher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul britanic Noel Gallagher spune că a reuşit să îşi învingă dependenţa de cocaină, în anul 1998, cu ajutorul pasiunii pentru pantofii de sport Adidas, informează contactmusic.com.

"Atunci când am renunţat la droguri, îmi trebuia o nouă obsesie. Nu mă interesează maşinile, nu mă interesează bijuteriile şi alte lucruri de acest gen, aveam deja o mulţime de chitare, aşadar am început să colecţionez pantofi de sport Adidas", a declarat Noel Gallagher pentru publicaţia The Independent.

La scurt timp după aceea, pasiunea rockerului britanic pentru pantofii de sport a scăpat de sub control, muzicianul petrecând multe ore în magazine, în căutarea unor pantofi noi, în loc să înregistreze muzică sau să îşi petreacă timpul alături de colegii săi din trupa Oasis.

"Am strâns un număr îngrijorător de mare - nu puteai să deschizi un dulap la mine în casă fără să cadă peste tine vreo 20 de perechi Adidas", a spus rockerul.

Noel începuse la un moment dat să pună câte două perechi de pantofi în fiecare cutie, pentru a ascunde această obsesie de soţia sa Sarah McDonald, însă a decis în cele din urmă să îşi reducă colecţia de pantofi pentru că noua pasiune pusese stăpânire pe viaţa lui.

"I-am păstrat doar pe cei mai buni, acum am probabil 20-30 de perechi vintage, iar restul l-am donat unor magazine de caritate. Când merg uneori prin piaţa din Camden încă mai văd în vitrine unele dintre fostele mele perechi şi am fost foarte tentat să le cumpăr din nou", a dezvăluit, amuzat, cântăreţul britanic.

În august 2009, trupa Oasis s-a destrămat din cauza neînţelegerilor dintre fraţii Noel şi Liam Gallagher. Liam a format ulterior trupa Beady Eye, alături de restul membrilor Oasis - Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock. Anul acesta, Jay Mehler, fost chitarist al trupei Kasabian, s-a alăturat Beady Eye.

De la înfiinţare, Beady Eye a lansat un album de studio, "Different Gear, Still Speeding" (2011), "BE" fiind cel de-al doilea.

De asemenea, Noel Gallagher a înfiinţat trupa High Flying Birds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici