Cum arată o seară la concert, după trei luni de izolare

  • Bucureştenilor le-a fost dor să meargă la concerte: locurile pentru un eveniment au fost rezervate în doar câteva ore
  • Spectatorii nu au dansat: au savurat muzica aşezaţi, cu un cockteil pe masă
  • Organizatorii au scos anunţul concertului de pe reţelele de socializare pentru că se anunţau prea mulţi spectatori
257 afișări
Ţi-e dor şi ţie ca totul să revină la normalitate? În Bucureşti au început să se reorganizeze evenimente şi concerte în aer liber, iar participanţii „se bat" pe rezervări. Aseară a avut loc un altfel de concert, al celor de la Byron şi The Mono Jacks în zona de nord a capitalei, iar invitaţii nu au dansat ci au umplut mesele şi s-au bucurat timp de două ore de piesele lor preferate.
 
O participantă abia a aşteptat să iasă la concert după 3 luni de izolare.
 
„E o seară foarte frumoasă şi ne bucurăm că putem să ieşim iarăşi afară, să stăm în aer curat, să ascultăm muzică, să mâncăm ceva bun”, a spus aceasta. 
 
Organizatorii spun că au respectat toate condiţiile de siguranţă care se impun. 
 
„Bineînţeles, la servire toţi chelnerii au şi măşti, şi mănuşi. Există distanţările necesare între mese, între un metru jumate şi doi metri. Reacţia a fost incredibilă, cred că în câteva ore am avut toate locurile ocupate, avem în jur de 100 de locuri şi, la un moment dat, a trebuit să oprim toate locurile de comunicare pentru că nu mai puteam să luăm rezervări”, a declarat Lavinia Dinculescu, marketing director. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici