Cum arată vedetele fără machiaj. Câte poţi recunoaşte? - GALERIE FOTO

Imaginea cu care vedetele de la Hollywood şi-au obişnuit fanii este de multe ori atât de diferită de cea din viaţa de zi cu zi încât acestea devin de nerecunoscut. Fără machiaj, ele se pot amesteca prin mulţime fără să atragă atenţia.

10335 afișări
Imaginea articolului Cum arată vedetele fără machiaj. Câte poţi recunoaşte? - GALERIE FOTO

Cum arată vedetele fără machiaj. Câte poţi recunoaşte? (Imagine: Shutterstock)

Actriţă, fotomodel şi cântăreaţă, a fost numită în 2007 cea mai sexy femeie din lume de revista Playboy şi titluri asemănătoare au curs la adresa ei în ultimul timp.

Una dintre cele mai în vogă actriţe ale momentului, Scarlett Johansson are destule ieşiri în public fără să folosească un machiaj care să le aducă aminte fanilor că a fost votată printre cele mai sexy femei de la Hollywood.

Din anii '80 a reuşit să reziste în lumea show-biz-ului mondial reinventându-se de fiecare dată când a simţit că trebuie să fie în pas cu noile tendinţe. Nu numai muzica ei a impresionat de-a lungul timpului, dar şi imaginea sexy afişată în videoclipuri sau în concerte. Totuşi, Madonna e destul de greu de recunoscut într-o poză când se afla la cumpărături.

Le-a învăţat pe fete "Cum să scape de un tip în 10 zile", dar imaginea dintr-un supermarket american, cu Kate Hudson la cumpărături, probabil că nu a atras privirile prea multor bărbaţi. Îmbrăcată cu o bluză largă şi fără prea mult machiaj, chiar şi actriţa americană a fost surprinsă că un fotograf a recunoscut-o.

Fotomodel "Victoria's Secret" devenită între timp şi prezentatoare de televiziune, este printre cele mai căutate manechine chiar şi la 38 de ani. Într-o zi mai friguroasă însă, Tyra Banks a fost surprinsă fără sclipirea cu care şi-a obişnuit admiratorii.

Este deţinătoarea recordului de apariţii pe coperţile revistei Playboy. Lungul şir de pictoriale în celebra revistă se întinde din 1989 până în 2011. Pentru o călătorie cu avionul, Pamela Anderson a ales însă o ţinută mult mai lejeră decât cele cu care şi-a obişnuit fanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici