Cum au ajuns paraşutiştii români să doboare un record european

Acum două săptămâni, când echipa de paraşutism a României şi-a făcut apariţia la Capionatul Mondial de Paraşutism din Olanda, săritorii celorlalte 13 naţiuni au rămas muţi văzându-i pe ai noştri concurând cu paraşute „Pursuit”, vechi de 18 ani, informează cotidianul Gândul.

36 afișări
Imaginea articolului Cum au ajuns paraşutiştii români să doboare un record european

Cum au ajuns paraşutiştii români să doboare un record european (Imagine: www.gandul.info)

Cu două luni înainte de campionat, sportivi noştri nici măcar pe acestea nu le aveau, însă, ca să nu se facă de ruşine la mondiale, concurând cu paraşute de şcoală Manta 290 şi Manta 230, membrii lotului naţional de paraşutism s-au înnoit pe banii lor.

Citeşte mai multe despre paraşutiştii români pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici