Cum i-a uimit o şoferiţă pe poliţişti: A condus topless, cu peste 200 km/oră

Autorităţile din Ohio au arestat o femeie care conducea topless, după o urmărire ca în filme. Conform reprezentanţilor poliţiei, ea a atins şi viteza de 128 de mile la oră, aproximativ 205 km/h.

7687 afișări
Imaginea articolului Cum i-a uimit o şoferiţă pe poliţişti: A condus topless, cu peste 200 km/oră

Cum i-a uimit o şoferiţă pe poliţişti: A condus topless, cu peste 200 km/oră (Imagine: Publimedia)

Poliţiştii au urmărit-o pe Erin Holdsworth, în vârstă de 29 de ani, pentru că nu a vrut să oprească la semnalul acestora, informează CBS Cleveland. În momentul în care au reuşit să o prindă, poliţiştii au descoperit că ea conducea topless, purtând doar lenjerie intimă, dresuri şi fiind încălţată cu pantofi cu toc înalt.

Femeia a fost oprită din cursă de o capcană a poliţiştilor, menită să-i dezumfle cauciucurile. "Când a fost prinsă, a cooperat cu organele de ordine. Cu toate acestea, în momentul în care am luat-o în custodie, a început să devină agitată", a declarat Jon Bokovitz, şef al poliţiei. "A început să se dea cu capul de un perete", a precizat el, informând că insubordonarea femeii a continuat şi că ea a refuzat să se supună unui test ce i-ar fi determinat alcoolul din sânge.

Lui Erin Holdsworth i s-a întocmit un dosar penal pentru că a refuzat să se supună testului pentru stabilirea alcoolemiei, pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi pentru că a condus cu permisul suspendat, după cum s-a constatat ulterior. Cazul său se va judeca pe 2 noiembrie la Curtea Municipală din Charldon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici