Cum s-au schimbat vedetele după ce au devenit părinţi?

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt "angajaţi" cu normă întreagă la băieţii lor, David şi Luca, arată cotidianul "Gândul". Andi Moisescu este convins că micuţii au schimbat viaţa familiei.

57 afișări
Imaginea articolului Cum s-au schimbat vedetele după ce au devenit părinţi?

Andy Moisescu şi Olivia Steer alături de copii (Imagine: Gândul)

"Indiscutabil, copiii ne-au schimbat sensibil viaţa. Dincolo de veselia aferentă, e de la sine înţeles că am început s-o privim mult mai serios. (...) În sfârşit, mâncăm sănătos. Dar aici, ca să fiu cinstit, ar trebui să spun că e meritul soţiei, indiscutabil mai cu capul pe umeri decât mine. În ce priveşte regulile noastre culinare, ce-i sigur e că iubim foarte mult fructele şi legumele proaspete. (...) În sfârşit, ne mişcăm aşa cum ar fi trebuit s-o facem şi înainte. Sala noastră de sport e acasă. La cât sunt copiii în stare să ne călărească în fiecare zi, nu mai avem nevoie de niciun alt exerciţiu. (...) După ce adorm ei, într-un final, noi cădem automat. Cădem unde apucăm. Cred c-aş putea să dorm şi rezemat de semafor, în intersecţie la Piaţa Victoriei, în plin miting de protest. Ne e mai bine aşa? Ne e cel mai bine".

Citeşte mai multe despre schimbările din viaţa vedetelor care au devenit părinţi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici