Cum să fii sexy de Valentine's Day

Mâine este Ziua Îndrăgostiţilor şi eşti dispusă să faci orice sacrificiu pentru a arăta cât mai bine pentru bărbatul iubit. Vrei să îl şochezi atât de tare, să nu-şi mai poată lua ochii de la tine, doar că, pe ultima sută de metri, te cuprinde teama că ai putea arăta exact ca un brad de Crăciun şi atunci ai nevoie de sfatul unui specialist.

22 afișări
Imaginea articolului Cum să fii sexy de Valentine's Day

Cum să fii sexy de Valentine's Day (Imagine:Mediafax Foto / AFP)

Rochia nu va fi niciodată detronată. Mai întâi de toate, pentru a fi sexy, contează să te simţi foarte bine în pielea ta.

„Simplitatea este cuvântul-cheie. Pentru o apariţie spectaculoasă poţi alege o rochiţă roşie sau mov, iar dacă vrei să pari inocentă, culorile pastelate te vor scoate din impas. Materialele cât mai preţioase, satin, triplu voal, dantelă, te vor scoate din anonimat, iar pantofii cu toc foarte înalt sau sandelele sunt lege. Accesoriile nu ar trebui să lipsescă, iar poşeta sofisticată trebuie asortată cu ţinuta”, ne sfătuieşte Catinca Roman.

Citeşte mai multe sfaturi despre cum să fii sexy de Valentine's Day pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici