Cuplul Sarkozy va primi despăgubiri din partea companiei care le-a utilizat imaginea

Un tribunal francez a obligat compania aeriană Ryanair să plătească despăgubiri preşedintelui Nicolas Sarkozy şi soţiei acestuia, Carla Bruni, pentru utilizarea, fără permisiunea celor doi, a imaginii lor în cadrul unei campanii publicitare.

1 afișare
Imaginea articolului Cuplul Sarkozy va primi despăgubiri din partea companiei care le-a utilizat imaginea

Cuplul Sarkozy va primi despăgubiri din partea unei companii aeriene care le-a utilizat imaginea

Cotidianul Le Parisien a publicat, săptămâna trecută, înainte ca Nicolas Sarkozy să se căsătorească cu Carla Bruni, o reclamă a companiei irlandeze low-cost care oferea nişte bilete promoţionale folosindu-se de o fotografie a cuplului şi de textul: "cu Ryanair, toată familia poate veni să asiste la căsătoria mea".

Preşedinţia franceză a calificat drept "inacceptabilă" campania publicitară şi a dat în judecată compania Ryanar, care a fost obligată să plătească despăgubiri cuplului.

Nicolas Sarkozy urmează să primească despăgubiri simbolice în valoare de un euro, în timp ce soţia sa, care odată se număra printre cele mai bine plătite top modele din lume şi care a cerut despăgubiri de 500.000 de euro, va primi suma de 60.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici