"Dădaca" vine, marţi, la "Happy Hour"

Vedeta serialului "Dădaca", Fran Drescher, îşi va serba, marţi, ziua de naştere la "Happy Hour", emisiune prezentată de Cătălin Măruţă si difuzată, de la 17.45, de ProTV.

100 afișări
Imaginea articolului "Dădaca" vine, marţi, la "Happy Hour"

"Dădaca" vine, marţi, la "Happy Hour"

După vizita actorului Eric Braeden din "Tânăr şi neliniştit", care a deschis noul sezon "Happy Hour", Fran Drescher este al doilea star american care calcă pragul show-ului de la Pro TV în această toamnă.

Fran, care a jucat rolul principal în serialul "Dădaca", difuzat în România de Pro TV, vine în România pentru a vorbi despre sănătatea femeilor şi prevenirea cancerului, în calitate de ambasador al SUA în lume.

Actriţa, în vârstă de 51 de ani, ea însăşi supravieţuitoare a luptei cu cancerul, este şi fondatoarea organizaţiei non-profit "Cancer Schmancer", care are ca scop prevenirea bolii, şi luptă pentru detectarea maladiei în stare incipientă. Drescher are ca primă misiune în această campanie vizita câtorva ţări din Europa de Est, printre care România, Ungaria sau Polonia.

Alături de Fran, în studioul "Happy Hour" va veni, marţi, şi Liana Stanciu, o mamă curajoasă, care a luptat pentru viaţa fetiţei sale, ameninţată de cancer.

Fran Drescher a devenit celebră datorită serialului "Dădaca/ The Nanny", în care a jucat, între 1993 şi 1999, rolul lui Fran Fine, care este angajată să aibă grijă de copiii unui compozitor de musicaluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici