Dalai Lama şi-a făcut cont în reţeaua Twitter

Liderul spiritual al budiştilor tibetani, Dalai Lama, în vârstă de 73 de ani, s-a alăturat platformei de microblogging Twitter, având deja peste 20.000 de oameni care îi urmăresc activitatea, în doar două zile.

15 afișări
Imaginea articolului Dalai Lama şi-a făcut cont în reţeaua Twitter

Dalai Lama şi-a făcut cont în reţeaua Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adresa de Twitter a lui Dalai Lama - twitter.com/ohhdl - a fost lansată sâmbătă. Iniţialele OHHDL provin de la Office of His Holiness the Dalai Lama (Oficiul Sfinţiei Sale Dalai Lama).

"Bine aţi venit pe pagina oficială de Twitter a Sfinţiei Sale Dalai Lama - administrată de The Office of His Holiness the Dalai Lama", este primul mesaj postat.

La câteva ore distanţă, a fost postat un nou mesaj: "Oficiul nostru este momentan suprasolicitat, din cauza răspunsurilor din prima noastră zi pe Twitter. Vom face toate eforturile pentru a răspunde întrebărilor voastre în cel mai scurt timp".

Background-ul paginii include un text care îi aparţine lui Dalai Lama: "Fiecare dintre noi e responsabil pentru umanitate. Este timpul să ne gândim la alţi oameni ca la adevăraţi fraţi şi surori şi să ne pese de bunăstarea lor şi să le diminuăm suferinţa".

Twitter are peste şase milioane de utilizatori la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici