Dana Nălbaru cântă pentru bebeluşi

Dana Nălbaru va interpreta mai multe melodii pentru bebeluşi ce vor apărea pe trei CD-uri care se vor vinde împreună cu produse alimentare pentru bebeluşi.

383 afișări
Imaginea articolului Dana Nălbaru cântă pentru bebeluşi

Dana Nălbaru cântă pentru bebeluşi (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"În primii ani de viaţă, copiii au nevoie de toată dragostea şi atenţia noastră pentru a creşte frumos. Din experienţa mea de mămică, ştiu că aceasta perioadă este esenţială în dezvoltarea ulterioară a unui copil. De aceea, mă bucur că împreună cu Milupa vom reuşi să le împărtăşim mămicilor cele mai frumoase cântecele pentru copii şi sunt sigură că micuţii vor păpa cu şi mai multă poftă, vor adormi mai liniştiţi şi vor învăţa să danseze cu entuziasm", a declarat Dana Nălbaru.

La orice pachet de Milupa Milumil Nutriţie Echilibrată sau cereale Milupa achiziţionat clienţii vor primi un cadou special: unul dintre CD-urile cu cântecele pentru copii.

Produsele Milupa participante la promoţie se găsesc în hipermarketuri şi în marile lanţuri de farmacii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici