Dana Rogoz a filmat sub trei tone de apă rece pentru videoclipul "Lacrimi de coniac"

Dana Rogoz a filmat sub trei tone de apă rece pentru videoclipul "Lacrimi de coniac" al trupei Vunk, informează Pro TV International.

133 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz a filmat sub trei tone de apă rece pentru videoclipul "Lacrimi de coniac"

Dana Rogoz a filmat sub trei tone de apă rece pentru videoclipul "Lacrimi de coniac" al trupei Vunk

Dezvăluirea a fost făcută de Cornel Ilie şi Gabi Maga, de la trupa Vunk, pentru emisiunea "Ascultă-ţi muzica de acasă", prezentată de Julia Jianu şi difuzată la Pro TV International, duminica, de la ora 18.00.

Aflaţi în platoul emisiunii, Cornel şi Gabi au vorbit despre colaborarea pe care au avut-o cu Dana Rogoz pentru filmările celui mai recent videoclip al trupei Vunk - "Lacrimi de coniac".

"Dana (Rogoz, n.r.) chiar a jucat în clip, noi doar am apărut. A avut un rol mult mai important şi chiar mai intes decât noi", a declarat Cornel Ilie. El a explicat că "a fost interesant, dar şi puţin periculos, mai ales pentru Dana care a stat o bună parte din filmare în apă, la o temperatură nu tocmai caldă". "Noi am avut geci pe noi dar ea, în pantaloni scurţi şi într-o bluză, a filmat în această ploaie de interior creată special cu ajutorul a nu mai puţin de 3 tone de apă", a mai spus Cornel. "Cred că a intrat în şoc termic", l-a completat colegul său de la Vunk.

Cu toate acestea, Dana Rogoz - prezentatoarea emisiunii "De Suflet" la Pro TV International şi interpreta Andreei Popeangă din serialul "Moştenirea" de la Pro TV - nu a răcit, filmările videoclipului încheindu-se cu bine.

Astfel, românii din afara ţării au ocazia, începând de duminică, să o vadă pe Dana Rogoz într-o ipostază romantică, în videoclipul "Lacrimi de coniac", pe site-ul www.protvi.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici