Dana Rogoz s-a vopsit blondă pentru "State de România"

Dana Rogoz, interpreta Andreei Popeangă din "State de România", şi-a schimbat look-ul special pentru serialul de comedie care va începe din această toamnă la Pro TV.

369 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz s-a vopsit blondă pentru "State de România"

Dana Rogoz s-a vopsit blondă pentru "State de România"

Dana este blondă, aceasta fiind, de altfel, pentru prima oară când şi-a vopsit părul.

"Stiliştii au mai avut tentative de a mă vopsi, încă de când eram la «Vremea», însă întotdeauna se găsea cineva care să se opună. În plus, mai tot timpul am jucat rolul fetei cuminţi, motiv pentru care şi look-ul meu trebuia să fie cât mai natural", spune Dana Rogoz.

Schimbarea a fost destul de ciudată pentru Dana, care, timp de două săptămâni, nu s-a putut obişnui cu noua înfăţişare.

"Când m-am uitat prima oară în oglindă am fost foarte surprinsă şi încercam să mă acomodez cu noua... Dana. De când m-am vopsit, nu cred că am ratat nicio oglindă, nicio vitrină, geam sau altă suprafaţă în care mă puteam vedea. Cert este că mă simt foarte bine aşa, iar odată cu acest nou look, simt că şi în atitudinea mea s-a schimbat ceva", mărturiseşte actriţa.

Culoarea părului i-a dat Danei garderoba peste cap. În primele zile nu a purtat decât haine în tonuri de gri şi bej, pentru că era convinsă că doar acestea se potriveau nuanţei ei de păr. Lucrurile au revenit, însă, la normal, iar Dana şi-a dat seama că nu e nevoită să îşi reînnoiască garderoba, deşi un motiv pentru noi achiziţii vestimentare este întotdeauna binevenit.

Schimbarea de look era necesară pentru a contura mai bine personajul pe care Dana îl va juca din această toamnă la ProTV, în serialul de comedie "State de România".

Andreea Popeangă este o tânără rebelă, care refuză să asculte de sfaturile tatălui său, ba mai mult, este mai mereu în conflict cu acesta. Dana a început deja filmările şi este foarte încântată de atmosfera de pe platourile de filmare.

"Treaba merge foarte bine şi foarte repede. Există o echipă care s-a format de mai bine de doi ani, aşa că au deja un ritm şi un mod de lucru bine stabilit, ceea ce este în avantajul tututor", a declarat Dana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici