Daniel Radcliffe a dat 4,22 milioane de dolari pentru un apartament în New York

Actorul Daniel Radcliffe, starul seriei de succes "Harry Potter", a cheltuit 4,22 milioane de dolari pentru un apartament de lux în New York, după ce a intrat în posesia averii sale de 50 de milioane de dolari, obţinută mai ales datorită rolului celebrului vrăjitor, potrivit thisislondon.co.uk.

4 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe a dat 4,22 milioane de dolari pentru un apartament în New York

Daniel Radcliffe a dat 4,22 milioane de dolari pentru un apartament în New York

Daniel Radcliffe locuieşte cu părinţii şi nu s-a atins aproape deloc de suma câştigată pentru rolul lui Harry Potter. Actorul a intrat în posesia averii sale după ce a împlinit vârsta de 18 ani, în iulie. Ca şi colegii săi din seria "Harry Potter", Radcliffe primeşte consultanţă financiară din partea bancherilor reginei Elizabeth a II-a, firma Coutts.

Radcliffe a declarat deja în câteva rânduri că nu are preferinţe extravagante: "Lucrurile pe care le cumpăr costă în general 7 lire sterline - cărţi, CD-uri şi DVD-uri".

Însă tânărul actor s-a hotărât să investească în proprietăţi imobiliare şi şi-a achiziţionat o luxoasă locuinţă în Manhattan, New York.

Radcliffe nu are de gând să locuiască în acest apartament, care va fi închiriat cu 20.000 de dolari pe lună.

Noul său apartament, conceput de arhitectul Jean Nouvel, va constitui o reşedinţă potrivită penrtru Radcliffe, care, în septembrie 2008, va debuta pe Broadway cu controversatul rol din spectacolul de teatru "Equus", cu care a avut deja un mare succes pe scena londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici