Daniela Nane ar putea primi 150.000 de euro de la Spy şi Gardianul

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, ca publicaţiile Spy şi Gardianul să acorde actriţei Daniela Nane suma de 150.000 de euro drept daune morale şi materiale, pentru că i-au încălcat artistei dreptul la viaţa privată şi imagine, informează reprezentanţii acesteia, însă decizia poate fi atacată.

329 afișări
Imaginea articolului Daniela Nane ar putea primi 150.000 de euro de la Spy şi Gardianul

Daniela Nane ar putea primi 150.000 de euro de la Spy şi Gardianul

"Tribunalul Municipiului Bucureşti a reţinut că cele două publicaţii au încălcat dreptul la viaţa privată, reputaţie şi imagine al reclamantei, prin publicarea repetată a unor afirmaţii neadevărate şi neverificate", se arată într-un comunicat al reprezentanţilor artistei.

De asemenea, instanţa a mai reţinut faptul că publicarea unor imagini ale Danielei Nane în timpul unor activităţi private necesită consimţământul acesteia. Astfel, instanţa a hotărât eliminarea tuturor textelor şi imaginilor neadevărate despre Daniela Nane de pe site-urile internet ale celor două publicaţii.

"Fireşte că mă bucură decizia instanţei. Chemarea în judecată este singurul mijloc prin care mă pot apăra de poveştile pe care le inventează presa de scandal, periodic, despre viaţa mea. Sunt un om responsabil, îmi asum ce fac şi ce spun, dar nu sunt dispusă să mă las pusă la zid pentru ce nu fac sau ce nu spun", a declarat pentru MEDIAFAX Daniela Nane.

Redactorul-şef al revistei Spy, Laura Şerban, a declarat pentru MEDIAFAX că avocaţii publicaţiei vor face apel.

Şi redactorul-şef al Gardianul, Alecu Racoviceanu, a declarat că publicaţia pe care o conduce va face apel. "Mi se pare o sentinţă absolut nedreaptă, atât timp cât site-ul nostru nu a făcut decât să preia un promo, care a fost preluat şi de alte publicaţii", a declarat acesta.

În octombrie, publicaţiile Spy şi Gardianul au publicat fotografii care sugerau o relaţie a actriţei cu un bărbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici