Dansez pentru tine: Dans la bară cu Paula Seling, Adela Popescu şi Dana Rogoz - FOTO

Vineri seară, “Dansez pentru tine” îşi va desfăşura semifinala cu trei stiluri de dans incitante şi mult aşteptate. Pe lângă twist şi folclor internaţional, cele mai bune trei perechi ale sezonului vor trăi o premieră în viaţa lor. Ei vor face o reprezentaţie de dans la bară pentru care repetă ore în şir săptămâna aceasta.

628 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Dans la bară cu Paula Seling, Adela Popescu şi Dana Rogoz - FOTO

Dansez pentru tine: Dans la bară cu Paula Seling, Adela Popescu şi Dana Rogoz

Paula Seling şi Tudor, Adela Popescu şi Alex şi Octavian Strunilă şi Ella încearcă să înveţe tainele dansului la bară şi de la coregrafii lor, dar în special de la foşti gimnaşti şi acrobaţi care au participat de-a lungul timpului şi la campionate de dans la bară.

La prima "intâlnire" cu bara atât coregrafii, cât şi concurenţii au intrat în panică, deoarece acest stil de dans are un grad ridicat de dificultate şi presupune o conditie fizica foarte bună. Pe lângă perechile concurente care vor face dans la bară pentru notele orientative ale juriului şi pentru voturile publicului, Dana Rogoz va intra şi ea în ring pentru o demonstraţie inedită a acestui dans. Alături de actriţă va dansa tot la bară, dar în stilu-i caracteristic şi Pavel Bartos.

În acelasi timp pe scena vor demonstra doi foşti concurenţi "Dansez pentru tine", pricepuţi la acest stil de dans: Ionuţ Paval, fostul partener al Danei Rogoz şi Natalia Sandu, fosta partenera a lui Florin Grozea de la Hi-Q.

Dansul la bară a creat dificultăţi atât concurenţilor, cât şi echipei de producţie care a căutat cea mai bună soluţie pentru implementarea barelor în scenă. Concurenţii vor avea la dispoziţie pentru momentul lor coregrafic două bare din nichel cromat înalte de 3 metri, prinse cu rigurozitate sub scenă la alţi 3 m adâncime şi fixate de plafon cu cabluri metalice.

Telespectatorii Pro Tv vor avea un rol extrem de important în vieţile concurenţilor rămaşi în competiţie. În urma voturilor la 1276 cu textul "Paula", Adela" sau "Octavian", se va decide care pereche va ocupa locul al treilea în concurs şi care vor merge mai departe în finala din 1 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici