Dansez pentru tine: Jorge şi Liliana, prima echipă eliminată. Vezi cine a intrat la duel săptămâna aceasta - VIDEO

Jorge şi perechea sa au fost eliminaţi, vineri seară, din competiţia "Dansez pentru tine", iar Paula Seling şi Doiniţa Oancea au ajuns la duel, informează Pro TV.

333 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Jorge şi Liliana, prima echipă eliminată. Vezi cine a intrat la duel săptămâna aceasta - VIDEO

Dansez pentru tine: Jorge şi Liliana, prima echipă eliminată. Vezi cine a intrat la duel săptămâna aceasta

Vineri seară, "Dansez pentru tine" a îmbrăcat straie româneşti de dans popular, dar şi costume exotice de salsa. Ringul emisiunii a vibrat sub cizmele şi opincile perechilor de dansatori folclorici, dar şi sub paşii emoţionaţi ai concurenţilor care au avut de traversat o seară grea.

Liviu Vârciu a făcut din nou pereche cu fosta sa iubită, Andreea Popescu, dasatoarea Deliei Matache, însă doar pe ringul de dans. În paşi de dans contemporan, Liviu şi Andreea au ajutat doi tineri imobilizaţi în scaun cu rotile să îşi poată permite să se căsătorească.

La dansul popular, concurenţii puşi faţă în faţă cu perechi profesioniste şi au luat şi câteva note de 10, însă salsa i-a coborât până la ruşinoasa notă de 5,5.

Primul duel al sezonului a adus şi prima eliminare din concurs. În urma voturilor telespectatorilor, Jorge şi Liliana au părăsit competiţia, iar Bogdan Vlădău şi Ana Maria au aflat că vor merge mai departe pe drumul către împlinirea visului.

Chiar dacă a deschis ediţia de vineri cu un dans popular notat şi cu 10, perechea Paula Seling şi Tudor a avut o salsa ghinionistă. După ce săptămâna aceasta repetiţiile la salsa s-au soldat cu o accidentare a lui Tudor, tot salsa a fost cea care i-a trimis pe cei doi la duel. Cu ei se vor lupta în paşi de dans Doiniţa Oancea şi Claudiu, care au primit mustrări din partea juriului la salsa.

Doar telespectatorii sunt cei care îşi pot salva de la eliminare perechea favorită şi pot decide şansa la împlinire a visului concurenţilor, trimiţând sms la 1276 cu textul "Paula" sau "Doiniţa".

Cea mai fericită pereche a serii a fost cea formată din Adela Popescu şi Alexandru Lica, pentru că ei s-au clasat pentru a doua ediţie pe locul 1. Şi Octavian Strunilă şi Ella au făcut furori cu dansurile lor şi au reuşit să se claseze pe locul al doilea, urmaţi de perechea salvată din primul duel al sezonului, Bogdan Vlădău şi Ana Maria, şi de Răzvan Fodor şi Lena. Nicola şi partenerul ei, Ştefan, au răsuflat uşuraţi la finalul emisiunii când au aflat că 0,5 sutimi i-a despărţit de condamnarea la duel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici