Dansez pentru tine: Monica Columbeanu, condamnată la duel cu Jean de la Craiova - VIDEO

Monica Columbeanu a fos condamnată la duel cu Jean de la Craiova, în ediţia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", urmărită în minutul de aur de peste 2,5 milioane de telespectatori, Pro TV fiind lider de audienţă pe parcursul emisiunii pe publicul din mediu urban şi publicul său ţintă.

276 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Monica Columbeanu, condamnată la duel cu Jean de la Craiova - VIDEO

Dansez pentru tine: Monica Columbeanu, condamnată la duel cu Jean de la Craiova - VIDEO

Astfel, într-o ediţie în care Andreea Mantea a fost salvată de la duel şi juriul a acordat numeroase note de 10, Monica Columbeanu a fost condamnata la duel cu Jean de la Craiova.

În cadrul emisiunii, două perechi au văzut, la dansul popular, numai note de 10 din partea juriului şi anume Liviu Varciu şi Ilaria Cherloaba şi Alina Chinie şi Stefan Bamboi. Pentru prima dată în actualul sezon al "Dansez pentru tine", emisiunea s-a terminat cu două perechi pe acelaşi prim loc: Liviu Varciu şi Radu Valcan împreună cu partenerele lor. Andreea Mantea şi Daniel Lazar au scăpat de focurile duelului, fiind salvaţi de la eliminare pentru a doua oară de telespectatori, ei primind şi primele note de 10, la proba de folclor.

Seara de vineri s-a terminat trist pentru Monica Columbeanu şi Andrei Vlad care, în urma notelor juriului, au fost condamnaţi la duel şi riscă eliminarea săptămâna viitoare. La duelul de săptămâna viitoare mai este condamnată şi perechea formată din Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu.

În ceea ce-i priveşte pe Kamara şi partenera lui, Iulia Deliu, seara de vineri a fost pentru ei ultima în competiţia "Dansez pentru tine", telespectatorii votând ca ei să părăsească competiţia. "Sper ca Iulia să îşi urmeze visul, să danseze în continuare, eu o voi ajuta cât voi putea. Îmi pare rău că nu am ajuns mai departe, aşa a fost să fie, mi-am dat silinţa să fac cât mai bine, am repetat ore întregi, şapte zile din şapte", a declarat, cu regret, Kamara, component al trupei Alb Negru, după eliminarea din competiţie.

Pentru Monica Columbeanu şi Andrei Vlad începe săptămâna de competiţie cu Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu, însă doar telespectatorii vor putea să-i salveze de la eliminare prin SMS-uri trimise la 1276 cu numele celui pe care îl preferă, Monica sau Jean.

Video Stirileprotv.ro

Monica Columbeanu şi Andrei Vlad dansează pentru mama lui Andrei, care a avut o viaţă foarte grea, visează să-şi poată ajuta mai departe familia şi să poată munci deoarece a rămas şomeră, precum şi să-şi continue studiile la care a visat întreaga viaţă.

Jean de la Craiova si Sandra Neacşu dansează pentru tatăl Sandrei, singurul care aduce bani în familie şi care nu s-a oprit niciodată din muncă în pofida durerilor pe care i le cauzează coxartroza de care suferă. Visul lui este să îşi vadă toată familia sănătoasă şi în siguranţă şi să îi asigure fiului cel mare, suferind de epilepsie, tratamentele pentru care familia a cumulat numeroase datorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici