"Dansez pentru tine" şi-a ales câştigătorii!

Marea finală care i-a ţinut cu sufletul la gură pe concurenţii de la “Dansez pentru tine”, dar şi pe milioane de români, şi-a prezentat câştigătorii.

673 afișări
Imaginea articolului "Dansez pentru tine" şi-a ales câştigătorii!

"Dansez pentru tine" şi-a ales câştigătorii! (Imagine: stirileprotv.ro)

Vineri seara, la Pro Tv, ringul “Dansez pentru tine” a fost încărcat de emoţie, dansuri şi costume spectaculoase, dar şi lacrimi de bucurie şi visuri împlinite. După şapte săptămâni de competiţie, telespectatorii Pro Tv au ales: premiul cel mare în valoare de 60.000 de euro şi trofeul emisiunii au ajuns la perechea formată din Monica Irimia de la Cheeky Girls şi Darius Belu.

Află mai multe despre finala competiţiei Dansez pentru tine pe stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici