Darren Aronofsky va regiza thrillerul "Machine Man"

Darren Aronofsky va regiza thrillerul "Machine Man", bazat pe un roman de Max Barry şi produs de Mandalay Pictures.

19 afișări
Imaginea articolului Darren Aronofsky va regiza thrillerul "Machine Man"

Darren Aronofsky va regiza thrillerul "Machine Man" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform presei americane, în timp ce încă negociază pentru a regiza "Wolverine 2", Aronofsky a semnat deja pentru regia thrillerului "Machine Man", informează presa americană.

Descris ca un "pop-thriller ameţit de amfetamine", filmul "Machine Man" spune povestea unui tocilar pasionat de gadgeturi, inginer la o companie de înaltă tehnologie. Personajul principal ia hotărârea să îşi înlocuiască părţile "slabe" din organism - muşchi şi organe - cu organe din titan ultraperformante, fabricate după propriul design.

Filmul va avea la bază un roman de Max Barry. Mark Heyman, coscenaristul filmului "Black Swan", va adapta acest scenariu pentru marele ecran. Potrivit unor surse de la Hollywood, Daren Aronofsky speră să regizeze "Machine Man" după ce va încheia filmările pentru "Wolverine 2".

Între timp, Max Barry publică online câte o pagină pe zi din romanul său. Întregul roman va fi publicat de editura Vintage Books în primăvara anului viitor.

"Machine Man" reprezintă cea de-a treia colaborare dintre Daren Aronofsky şi scenaristul Mark Heyman. Cei doi au lucrat prima oară în 2008 la "Luptătorul/ The Wrestler", filmul care le-a adus câte o nominalizare la premiul Oscar celor doi actori principali - Mickey Rourke şi Marisa Tomei. Cea de-a doua colaborare a celor doi, filmul "Black Swan", cu Natalie Portman în rolul principal, a avut premiera în luna septembrie la Festivalul de Film de la Veneţia.

Darren Aronofsky este una dintre figurile majore ale cinematografiei contemporane. El a câştigat premiul Leul de Aur la Veneţia în 2008, pentru filmul său "Luptătorul/ The Wrestler". Pentru acelaşi film a primit premiul Independent Spirit, a fost laureat la Sundance, în timp ce Mickey Rourke, actorul care a jucat rolul principal, a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi a primit o nominalizare la Oscar.

Regizorul, scenaristul şi producătorul american Darren Aronofsky a devenit celebru încă de la debutul său, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi". A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovaţii la Cannes, devenit unul dintre filmele cult ale sfârşitului de secol XX, şi cu "Fântâna", cu Rachel Weisz şi Hugh Jackman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici