Dave Gahan, de la Depeche Mode, spitalizat de urgenţă la Atena

Dave Gahan, solistul trupei britanice Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenţă la Atena, marţi, pentru că se simţea rău, formaţia fiind nevoită să anuleze concertul pe care urma să îl susţină în capitala Greciei, potrivit organizatorilor.

176 afișări
Imaginea articolului Dave Gahan, de la Depeche Mode, spitalizat de urgenţă la Atena

Dave Gahan, de la Depeche Mode, spitalizat de urgenţă la Atena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu regret anunţăm că spectacolul de astăzi (marţi seară, n.r.) a fost anulat... Dave Gahan a început să se simtă rău pe când se afla în cabina sa", în culise, i-a anunţat organizatorul de concerte pe cei aproximativ 20.000 de spectatori care aşteptau să înceapă show-ul. Acesta nu a precizat maladia de care suferă Dave Gahan.

Trupa Depeche Mode are programat un concert şi în România, sâmbătă, 16 mai, în parcul Izvor din Bucureşti. Acesta ar fi cel de-al doilea concert pe care celebra trupă britanică îl susţine în România, după show-ul din vara anului 2006.

Concertul face parte din turneul de promovare a albumului "Sounds of the Universe", al 12-lea material de studio al muzicienilor britanici, din 1981 până în prezent.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 29 de ani şi care însumează până în prezent 11 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Dave Gahan, în vârstă de 47 de ani, este solist al trupei de la înfiinţarea ei, în Basildon, Essex (Marea Britanie), în 1980.

Gahan a fost mulţi ani dependent de heroină. A încercat să se sinucidă tăindu-şi venele în august 1995, însă, contrar zvonurilor, Gahan spune că nu a încercat să-şi pună capăt zilelor când a luat o supradoză de droguri într-un hotel din Los Angeles, în mai 1996. Albumul "Ultra" a fost lansat după ce Gahan a făcut un tratament de dezintoxicare complet, în 1997. Relaţia cu soţia sa, Jennifer, la rândul ei o fostă dependentă de droguri, a avut o influenţă pozitivă asupra sa în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici