David Beckham va lansa o colecţie vestimentară pentru băieţi

Fostul fotbalist englez David Beckham va lansa o colecţie vestimentară pentru băieţi, în colaborare cu brandul H&M.

191 afișări
Imaginea articolului David Beckham va lansa o colecţie vestimentară pentru băieţi

David Beckham (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Noua colecţie va include diverse articole vestimentare precum veste, bluze, indispensabili şi cămăşi, informează femalefirst.co.uk.

Colecţia, care va ajunge în magazine pe 30 ianuarie, reflectă stilul sportiv şi relaxat al liniei vestimentare pentru adulţi creată de David Beckham, iar presa britanică spune că cei trei fii ai fotbalistului britanic - Brooklyn, în vârstă de 14 ani, Romeo, în vârstă de 11 ani, şi Cruz, în vârstă de opt ani - vor purta cel mai probabil articolele din noua colecţie.

David Beckham, care mai are cu soţia sa, Victoria, şi o fiică în vârstă de doi ani, Harper, îşi va lansa, totodată, colecţia de lenjerie intimă pentru sezonul primăvară-vară 2014 creată pentru brandul H&M, pe 2 februarie, prin intermediul unui scurtmetraj ce va fi difuzat în pauzele comerciale din timpul finalei campionatului american de fotbal american (Super Bowl).

În acel clip, David este prezentat în timp ce urcă pe acoperişul unei clădiri din Londra după o şedinţă foto. Sportivul, în vârstă de 38 de ani, poartă în acest clip doar o pereche de boxeri şi este nevoit să recurgă la o serie de cascadorii spectaculoase pentru ce ajunge în siguranţă.

Clipul a fost regizat de cineastul Nicolas Winding Refn, regizorul unor filme foarte apreciate de critici şi de spectatori, precum "Cursa/ Drive" (2011) şi "Numai Dumnezeu iartă/ Only God Forgive" (2013).

David Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Victoria Adams, fostă componentă a formaţiei Spice Girls, în 1999. Cei doi au patru copii, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici