De ce poartă ducesele Meghan şi Catherine cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

  • Ducesele Catherine şi Meghan poartă cercei ieftini cu rochii de mii de dolari.
  • Specialiştii vorbesc despre o strategie de marketing.
  • Catherine şi Meghan au contribuit la popularizarea brandurilor britanice.
9789 afișări
Imaginea articolului De ce poartă ducesele Meghan şi Catherine cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

De ce poartă ducesele Meghan şi Catherine cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

Ducesele Meghan şi Catherine se numără printre personalităţile regale care dau tonul în modă în ultimii ani. Şi poate ai remarcat că, în mai multe ocazii, au ales să poartă cercei ieftini cu rochii de designer de mii de dolari. Anul trecut, Catherine a purtat o pereche de cercei de 10 dolari cu o rochie de 222 de dolari. A repetat gestul câteva luni mai târziu, când a asortat la o rochie de 2.000 de dolari cercei de 6 dolari. Meghan a adoptat şi ea această tendinţă, alegând pentru o nuntă cercei de 6 dolari şi o rochie Valentino de 10.000 de dolari.

Stiliştii spun că gestul este unul deliberat, făcând parte dintr-o strategie pentru a ajunge la inimile fanilor din toate categoriile socio-economice. Combinând piese de lux şi accesorii pe care şi le permite toată lumea, cele două ducese arată o bună cunoaştere şi sprijin pentru industria modei. Ambele au contribuit la promovarea brandurilor britanice pe care le aleg. În plus, au câştigat popularitate, un bun de preţ pentru angajamentele lor diplomatice şi politice. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici