Demi Moore şi Ashton Kutcher în Egipt. Vezi cum se distrează - FOTO

Actorii americani Demi Moore şi Ashton Kutcher au petrecut câteva zile în Egipt, iar după ce au participat la o conferinţă în Luxor, şi-au făcut timp să viziteze obiectivele impresionante ale ţării, înformează dailymail.co.uk.

130 afișări
Imaginea articolului Demi Moore şi Ashton Kutcher în Egipt. Vezi cum se distrează - FOTO

Demi Moore şi Ashton Kutcher în Egipt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul cuplu a vizitat Marea Piramidă de la Gizeh, unde şi-au arătat latura amuzantă, pozând în faţa piramidelor în timp ce săreau în aer. Cei doi au postat pozele pe conturile lor de Twitter.

În timp ce Demi, în vârstă de 48 de ani, arăta ca o turistă obişnuită, fiind îmbrăcată în jeanşi, soţul ei în vârstă de 32 de ani s-a îmbrăcat într-o ţinută specifică ţării.

Cuplul a sosit în Egipt săptămâna trecută, pentru a participa la un forum internaţional pentru oprirea traficului de persoane. Cauza acestui forum este aproape de mentalitatea celor doi actori, care au fondat propria organizaţie caritabilă ce are ca scop stoparea sclaviei sexuale.

Ashton Kutcher, starul serialului "That 70's Show" şi prezentatorul şi producătorul emisiunii TV "Punk'd", este din 2005, soţul actriţei Demi Moore.

Demi Moore a fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore timp de cinci ani, înainte de a se căsători cu Bruce Willis în 1987. Mariajul lor a durat 13 ani, iar cei doi actori au împreună trei fiice - Rumer, Scout şi Tallulah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici