Descoperă.ro lansează maratonul luptei pentru supravieţuire

Descoperă.ro lansează o nouă provocare utilizatorilor pe care îi invită să descifreze, zilnic, câte unul din cele mai importante mistere ale începuturilor lumii, în cadrul unui maraton de cultură generală.

26 afișări
Imaginea articolului Descoperă.ro lansează maratonul luptei pentru supravieţuire

Descoperă.ro lansează maratonul luptei pentru supravieţuire

65 de milioane de ani de istorie sunt analizaţi în 20 de articole care dezvăluie utilizatorilor o istorie a planetei aşa cum nu şi-au imaginat-o până acum, o prezentare a fiecărui pas din teribila sa luptă pentru supravieţuire şi o analiză a fiecărui semn lăsat în conştiinta noastră de monştrii care populau odinioară Pământul.

Intrând zilnic pe site-ul www.descopera.ro, utilizatorii sunt invitaţi să participe la un exerciţiu de imaginaţie, la o călătorie terifiantă în timp, către perioada în care Megafauna domina Pământul.

Afirmaţii precum “Lucifer este strămoşul speciei umane” sau “King Kong nu este doar o legendă, ci are la bază existenţa lui Gigantopitecus” sunt doar câteva dintre temele care vor fi tratate.

Utilizatorii fideli care vor răspunde la întrebările zilnice au şansa să câştige premii inedite: 2 dvd-uri Discovery despre Preistorie şi enciclopedia Terra despre frumuseţea planetei.

Descoperă Preistoria este cel de-al doilea maraton de cultură generală iniţiat de www.descopera.ro, după Maratonul Misterelor. “Ne propunem să continuăm această iniţiativă în 2009 lansând noi maratoane pe teme la fel de captivante”, afirmă Tudor Frăţilă, Project Manager al site-ului Descoperă.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici