Descoperă secretele Mafiei cu un nou maraton Descopera.ro

Descopera.ro le-a pregătit utilizatorilor o ofertă pe care nu o pot refuza: un maraton incitant despre lumea crimei organizate.

173 afișări
Imaginea articolului Descoperă secretele Mafiei cu un nou maraton Descopera.ro

Descoperă secretele Mafiei cu un nou maraton Descopera.ro

Timp de 3 săptămâni maratonul Descoperă secretele Mafiei îi provoacă pe utilizatori la o palpitantă incursiune în afara legii şi îi recompensează pe curajoşi cu premii inedite.

Intrând zilnic pe www.descopera.ro aceştia vor putea descurca o parte din iţele crimei organizate, vor descifra semnificaţia termenului "Mafia" şi vor avea ocazia să îi cunoască originile. Vor afla cum a influenţat Mafia finalul celui de-al II-lea Război Mondial şi îl vor cunoaşte pe Generalul Alimănescu, incoruptibilul justiţiar care a salvat Bucureştiul postbelic de flagelul crimei organizate.

Pe parcursul celor 23 de articole ale maratonului, utilizatorii vor avea ocazia să se infiltreze în cele mai periculoase şi mai influente formaţiuni mafiote din lume: Triadele chinezeşti, Yakuza japoneză, La Cosa Nostra, Banda purpurie sau Mano Nera. Totodată, Descopera.ro le va face cunoştinţă cu renumiţi Capi ai Mafiei precum Al Capone sau Lucky Luciano, demascâdu-le crimele şi afacerile ilicite în care au fost implicaţi.

Maratonul Descoperă secretele Mafiei urmăreşte răspândirea fulminantă şi impresionantă a crimei organizate pe întreaga planetă, dar totodată scoate la iveală cazuri şocante şi temute figuri mafiote din Romania.

Utilizatorii care vor urmări cu interes episoadele maratonului şi vor răspunde la întrebările zilnice de concurs, au şansa de a câştiga un pachet special de la Descopera.ro: cartea Mafia SA şi câte un film de la Provideo ("Crimele din mica Italie", "Cartita", "A fost odata in America", "Nasul stresat", "Baieti buni").

Descoperă secretele Mafiei este cel de-al cincilea maraton de cultură generală marca Descopera.ro, alături de: "Maratonul Misterelor", "Descoperă Preistoria", "Descoperă Teoria Conspiraţiei" şi "Descoperă Fenomenele Paranormale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici