Descoperire total neaşteptată făcută de poliţişti în timpul unei perchiziţii | VIDEO

Autorităţile din Pennsylvania spun că un aligator de 60 de centimetri va fi transferat la o grădină zoologică, după ce animalul a fost găsit în timpul unei percheziţii la o locuinţă, relatează ABC News.

11694 afișări
Imaginea articolului Descoperire total neaşteptată făcută de poliţişti în timpul unei perchiziţii | VIDEO

Poliţiştii au găsit un aligator în timpul unei perchiziţii | VIDEO

Procurorul districtual de la departamentul din Chester spune că un aligator a fost descoperit de poliţişti în timpul unei percheziţii la o reşedinţă unde au găsit şi droguri. Peste 5.000 de dolari şi numeroase materiale de împachetare a drogurilor au fost confiscate de poliţişti.

Reprezentanţii Grădinii Zoologice Brandywine din oraşul Wilmington spun că aligatorul se află momentan în carantină şi va fi folosit în curând drept animal educaţional, atunci când va fi transferat la o fermă de la aligatori în vara anului 2019.

„Vom avea grijă de acest aligator şi ne vom asigura că sănătatea lui este în regulă”, a declarat Brint Spencer, directorul grădinii zoologice.

Purtătorul de cuvânt al procurorului districtual afirmă că trei bărbaţi au fost arestaţi în timpul percheziţiei, aceştia fiind acuzaţi de trafic de droguri. Cu toate acestea, oficialul spune că statul nu are legi împotriva deţinerii de aligatori.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici