"Despacito", nou record pe YouTube, cu 6 miliarde de vizualizări

Videoclipul piesei "Despacito", interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a stabilit un nou record pe YouTube, după ce a trecut de pragul de 6 miliarde de vizualizări, fiind în prezent cel mai vizionat clip din istoria platformei video online, potrivit Le Figaro.

321 afișări
Imaginea articolului "Despacito", nou record pe YouTube, cu 6 miliarde de vizualizări

"Despacito", nou record pe YouTube, cu 6 miliarde de vizualizări

Piesa reggaeton "Despacito" a fost lansată pe 12 ianuarie 2017 şi s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 47 de ţări.

În august 2017, videoclipul "Despacito" a înregistrat cele mai multe vizualizări pe YouTube, 3 miliarde. Ulterior a fost primul videoclip care a trecut pragurile de 4 miliarde, respectiv 5 miliarde de vizualizări. De asemenea, a fost recompensat cu premii pentru cântecul anului, înregistrarea anului, cea mai bună interpretare urban fusion şi cel mai bun clip scurt la cea de-a 18-a gală Latin Grammy Awards, în 2017.

Precedentul record - cele mai multe vizualizări din istoria YouTube - i-a aparţinut cântăreţului sud-coreean Psy, al cărui videoclip "Gangnam Style" a fost primul care a depăşit pragul de 2 miliarde de accesări. În prezent, videoclipul se situează pe locul al şaselea, cu 3,3 miliarde de vizualizări.

Pe locul al doilea în top se află videoclipul "Shape of you" al lui Ed Sheeran, cu 4,1 miliarde de vizualizări.

Topul 5 este completat de "See You Again" (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth) - 4,02 miliarde de vizualizări, "Masha and The Bear - Recipe For Disaster" - 3,49 de miliarde de vizualizări şi "Uptown Funk" (Mark Ronson feat. Bruno Mars) - 3,48 de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici