Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se căsătoresc pe 29 august

Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei "Regina", difuzată de Acasă, se căsătoreşte cu iubitul ei, producătorul Ducu Ion, pe 29 august, anunţul fiind făcut la petrecerea de botez a fiului Nicoletei Luciu.

257 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se căsătoresc pe 29 august

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se căsătoresc pe 29 august (Imagine: Acasa TV)

Diana Dumitrescu şi-a anunţat data nunţii la petrecerea de botez a fiului Nicoletei Luciu, dorind ca toţi prietenii şi colegii să nu îşi facă planuri pentru ziua de 29 august, pentru că, atunci, ea şi logodnicul ei, Ducu Ion, se vor căsători.

Vedeta Acasă i-a spus "Da" iubitului ei la începutul anului, când acesta a cerut-o în căsătorie în insulele Maldive, chiar în noaptea de Revelion.

Astfel, anul acesta, Diana are multe lucruri de planificat şi de aranjat, de la locaţie, la alegerea rochiei de mireasă.

"Voiam să facem nunta abia anul viitor, discutam de ceva timp despre asta şi ne-am dat seama că nu are rost să mai aşteptăm. Aşa că am stabilit data cât mai aproape de ziua de 27 august, când împlinim doi ani de când suntem împreună. Şi pentru că tot eram la botez alături de majoritatea prietenilor noştri, am făcut anunţul şi le-am spus să nu-şi facă planuri pe 29 august", povesteşte Diana Dumitrescu

Diana şi Ducu au fost aplaudaţi de toţi cei prezenţi în sală când au vorbit despre nunta lor, iar Nicoleta Luciu a mărturisit că este foarte fericită pentru că prietena ei a făcut un anunţ atât de important la petrecerea de botez a lui Zsolt Jr.

Imagini în exclusivitate de la botez vor fi transmise luni, la "Poveştiri adevărate", de la ora 17.30, şi la "Poveştiri de noapte", de la ora 22.00, la Acasă.

Citeşte şi:

Nicoleta Luciu şi-a botezat fiul (Galerie Foto)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici