Diane Lane o va interpreta pe Hillary Clinton într-un serial produs de NBC

Actriţa Diane Lane va interpreta rolul fostei prime doamne a Statelor Unite, devenită ulterior Secretar de Stat, Hillary Clinton într-un serial de televiziune care va fi produs de televiziunea americană NBC.

151 afișări
Imaginea articolului Diane Lane o va interpreta pe Hillary Clinton într-un serial produs de NBC

Actriţa Diane Lane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

NBC intenţionează să realizeze acest proiect sub forma unei miniserii TV care va avea durata de patru ore şi se va intitula "Hillary", informează accesshollywood.com.

Rolul principal a fost atribuit actriţei Diane Lane, însă numele actorului care îl va juca pe Bill Clinton nu a fost deocamdată dezvăluit.

Miniseria "Hillary" va prezenta cele mai importante aspecte din viaţa şi cariera fostei prime doamne a Statelor Unite şi Secretar de Stat, relatând evenimente din 1998 până în prezent.

Bob Greenblatt, directorul diviziei Entertainment de la NBC, a spus că nu a fost deocamdată aleasă data la care va fi difuzat primul episod, precizând însă că miniseria "Hillary" va rula probabil pe micile ecrane înainte ca Hillary Clinton să îşi anunţe candidatura la nominalizarea Partidului Democrat pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Hillary Clinton nu a anunţat deocamdată dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2016.

Diane Lane a putut fi văzută în 2010 în drama "Secretariat" şi în lungmetrajul de televiziune produs de HBO "Cinema Verite", în care va juca alături de Tim Robbins şi James Gandolfini. Actriţa americană a fost nominalizată la premiul Oscar în 2002, pentru rolul din drama "Infidela".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici