Diego Maradona şi-a recunoscut fiul nelegitim în vârstă de 29 de ani

Diego Maradona, fostul jucător legendar şi antrenor al naţionalei Argentinei, şi-a recunoscut, într-un final, fiul nelegitim de 29 de ani, Diego Junior, născut în urma unei scurte poveşti de dragoste între starul argentinian şi Cristina Sinagra.

2088 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona şi-a recunoscut fiul nelegitim în vârstă de 29 de ani

Diego Maradona şi-a recunoscut fiul nelegitim în vârstă de 29 de ani

Pe lângă cele două fiice, Maradona are un fiu neligitim, născut în urmă cu 29 de ani, însă, în jurul acestuia s-a creat o întreagă controversă de-a lungul timpului. Într-un final, Diego Maradona a recunoscut că Diego jr este fiul său, însă a spus că nu se află pe aceeaşi treaptă cu Dalma şi Giannina.

În 2005, Diego Maradona a fost obligat să-şi recunoască fiul, după ce Diego jr. a intentat un proces împotriva tatălui său biologic. Cu toate acestea, relaţiile dintre cei doi au rămas reci. Maradona a revenit însă la sentimente mai bune şi joi s-a întâlnit cu Diego jr.

”Sunt fericit că m-am întâlnit cu fiul meu. Mulţi îl iubesc, seamănă cu mine”, a declarat legendarul fotbalist, citat de Mirror.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici