Divorţul actriţei Gemma Arterton, fostă "Bond girl", a fost finalizat - VIDEO

Divorţul actriţei Gemma Arterton, fostă "Bond girl", a fost finalizat vineri, la aproape trei ani după ce vedeta britanică s-a despărţit de soţul ei, consultantul în modă Stefano Catelli, informează contactmusic.com.

589 afișări
Imaginea articolului Divorţul actriţei Gemma Arterton, fostă "Bond girl", a fost finalizat - VIDEO

Divorţul actriţei Gemma Arterton, fostă "Bond girl", a fost finalizat - VIDEO (Imagine: HEPTA)

Gemma Arterton şi italianul Stefano Catelli s-au despărţit în 2012, după o căsnicie care a durat doi ani. Divorţul lor a fost pronunţat vineri de Tribunalul pentru chestiuni familiale din Londra.

Actriţa britanică şi fostul ei soţ nu au fost prezenţi la tribunal.

Potrivit documentelor oficiale prezentate în instanţă, cei doi foşti soţi s-au despărţit de comun acord pe 1 noiembrie 2012 şi nu au mai locuit împreună de atunci.

Gemma Arterton şi Stefano Catelli s-au căsătorit în secret în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Spania, în iunie 2010.

În prezent, actriţa britanică, în vârstă de 29 de ani, are o relaţie cu regizorul Franklin Ohanessian.

Gemma Arterton este o actriţă britanică devenită celebră după ce a jucat alături de Daniel Craig în "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008), un film din franciza "James Bond".

Anterior, actriţa britanică se remarcase în filmele "Tess of the D'Urbervilles"şi "Rocknrolla", iar după rolul de "Bond girl" a putut fi văzută pe marile ecrane în lungmetrajele "Înfruntarea titanilor/ Clash of the Titans" şi "Prinţul Persiei: Nisipurile timpului/Prince of Persia: The Sands of Time".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici